love is a doing word


daca am avea sosele, am avea si trafic. oarecum o concluzie logica ce nu se aplica la meltenica, decit respectiv la nr’ul vizitatorilor acestui blog popandacios. (fireste ca putem admite ca enuntul de mai sus e pagubit de anume completari si acelea ca la meltenica se ajunge pe luna cu o sirma neghimpata, ca exista sosele mai proaste decit cele de pe vremea cuceritorilor romani deci si rable pe masura sa faca trafic, ergo sfideaza bunul simt, ergo exista. ergo prin prost vreau sa spun romanesc)

oricit ar parea de antinationalist, io personal imi idolatrizez originile. asa cum locuitorii fisiei de vest se considera fruntasi, io ma consider miezu si altii.. fix curu. desi, toate partile astea anatomice au aceeasi mare importanta atunci cind se face tabla adunarii PIB’ului. atunci cind pastorii locali, intre timp deveniti baroni sau si mai si.. incep a felia. poate pe buna dreptate toata suflarea tre sa fie miniata pe alesii de la cotroceni. intrebarea e: da cum se manifesta? sau cum apare si dispare. nu stiu daca are vreo legatura cu soselele, nici macar de rudenie, drept pt care, in orice clipa as renunta la titulatura d’acuma pt cea de transilvanean. codru meu nu’i frate cu codru lu bucur, oricit de orgasmice ar fi fost halucinatiile lu burebista samd. si de aici intram in miezu qestiunii..

oamenii mint. creierul lor uneori le forteaza gurile sa faca acte d’astea diavolesti. uneori pt a evita situatiile jenante, alteori pt a nu le crea, decit in cazuri psiho’patologice minciunica este confortabila. caci ansamblul adevarurilor in care ne crosetam existenta este un mare mincinos confortabil. ergo what to do? noi cu cine votam? si nu vreau sa intram intr’o dezbatere despre evolutia creierelor, cert este ca nu cele mai altruiste manifestari ale acestora au ajuns sa peticeasca soselele tarii. nu aceia dezinteresati de marea jefuire nationala au incasat stampila increderii. ergo perpetuum mobile.

oamenii sint bagaciosi. e suficient sa faceti o statistica a preferintelor telenovelistice si devoratoare de reality pt ca io sa nu fiu nevoit sa aduc alte argumente contra creierelor. fapt care confirma inca o data enuntul de mai sus referitor la suma adevarurilor crosetate intr’o existenta mincinoasa. ergo no exit closet. intrebare: la ce e buna intimitatea? exceptind existenta tabloidelor si nevoia tulbure a bagaciosilor de a o viola.. orice creier fie el si cel mai altruist are o camera secreta numita intimitate. acolo se regaseste singur in toata splendoarea lui si isi face autocritica. (ce e autocritica?.. mai bine intrebati’l pe becali in momentele cind da semnalul bogatiei sale interioare.) si prin intimitate nu ma refer la partile intime ori frecarea lor ca autocritica, qiar daca majoritatea mai putin altruista asta ar intelege. caci intimitatea e locul unde io unul nu pot accepta intrusi de nici un grad, de nici o culoare, de nici o fateta. violul propriu’zis ar fi mai suportabil decit bagaciunea. ergo apar tendintele paranoice ale unora sau ura necontrolata a altora.. violenta domestica samd. ergo intimitatea e linia limita. dar din moment ce majoritatea e angrenata intr’o continua confruntare a ego’urilor, cred ca partea cu intimitatea e undeva mult prea departe pt a fi o problema. sau.. mai are rost sa spun ca majoritatea are ceva de ascuns? personal, as prefera sa am oqii rosi si sa umblu in curu gol, intr’o realitate cruda si profund sexuala. qiar daca s’ar mai putea masca sentimente, cel putin intentiile ar fi clare intr’o maniera mai eufemistica de a spune. ergo sine qua non. sau..

Reclame

Despre dragosh
nonsense! married without children.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: