genul programului: drama..


mai ca de aseara pina azi mi s’au cam ratacit ideile, da incerc sa le prind cu atza si cirlige poate poate o scot la capat..
da oamenii au probleme.. dintotdeauna, asta e clar. de tot felul. in dragoste. in afaceri. in dormitor si prin alte colturi ale locuintei. de sanatate fizica si psihica. de doru lelii.. ba qiar unii au probleme fiin’ca n’au problemuri si tot asa. cred ca am mai spus ca sint din fire nepoliticos, deci apolitic, prin urmare nu voi mai face din timpul meu analize de specialigeaba. duca’se.. da sa plateasca!

acuma.. nu poti pleca ureqea la toti si toate, ar insemna sa nu’ti apuci zilele nici pe jumatate din cit ti’ar fi scris tinind cont ca jumatate o pierzi in repaus si odihna. deci.. aritmetica e exacta. vrei sa pleznesti devreme si sa intri in clubu 27 sau ordinea lu dana grecu, stii ce ai de facut. desfunda’ts ureqea bine.
vorba fie despre napastuiti. despre deprimati si oropsiti. ca a murit nush ce vedeta AMERICANA.. its dai seama?! alta decit mishel jaxeon. acuma ca de ce a pleznit saraca si unde s’o dus numa universu stie si tabloidele, da mare pacat, zau asa.. ma mortific imediat. apoi ce sa vezi?! niste neica nimeni de prin curburile carpatilor si intorsurile capetelor de linii, au ramas fara nimic, nu ca ar fi reusit sa stringa intr’o viata est-europeana mare lucru.. niste qirpic. ba au mai si inghetat sub nameti, s’au prapadit ei pe acolo in linistea si pacea mediocritatii neasfaltate si neparcuite si nesalisportivizate de catre marele guvern meltean si de parca „ne’ar doare” la buzunaru din spate, sa vina si apele revarsind asa potopos resturile neinsufletite ale astora batuti de dumnezei ca au fost cu siguranta niste oameni rai. ma da sa moara americanca aia ma?! aia cu badigarzii.. incredibil. oare cit fast o fi acuma la groapa ei. toate televiziunile, ca de’ar sti saraca cum nici pe ultimu drum n’o scuteste celebritatea. da ma.. astia, vorba aia, si’o trait traiu, si’o pisdit malaiu, o facut ce’o vrut papadia lor in soare. da aia, amariti asa la minte si la port, la vorba si la cort, prin vaile patriei, la shes si la poale.. ce sa mai zici? au trait degeaba, bine ca s’or dus. astia si citeva miliarde de pe toate continentele. rostul lor e nestiut in aritmetica bunului simt.

apoi aia cu cainii maidanezi.. mari probleme. stiu de cind eram copil si era o femeie prin vecini singura intr’o mansarda jegoasa cu vreo 6 potai si alte inca pe atitea mitze s’o pazeasca de nebunia altora ca de’a ei nu mai avea sens. la fel ca si senilii cu sindromu diogenes, acesti oameni au probleme.
apoi, femeile. cite probleme nu au ele?! zau asa.. de la faptu ca unele sint blonde pina la silicoane si scurtarea labiilor si multe alte giumbushlucuri plastice. nu ca barbatii n’ar avea cu marirea penisului si epilatu scrotului. femeile, care merita pe deplin statutul egalitatilor de sanse in ocuparea unui scaun, oricit de egale le’ai aseza, ele tot discriminate s’aseaza.

ipotetic: intr’un autobuz, ajung sa ocup un loc inaintea ei, trebuind astfel ca ea sa calatoreasca in picioare, ba mai mult eu sa ma mai si holbez la ea ce bine ii sta asa lunga, inseamna ca sint necioplit, mitocan, nesimtit sau doar imi place sa o privesc de jos. cumva e discriminata. in cazul in care ii ofer locul si o las pe ea sa se holbeze la mine cit sint de lung, inseamna ca in subconstientul meu o consider fragila, neputincioasa, discapacitata, varicoasa, deci, cumva discriminata. iar daca e sanatoasa si io am facut’o doar ca sa ma simt ca un don juan de marco, tot discriminare e fata de cele nesanatoase.. si tot asa. nu vreau sa descifram misterul calatorului care intepa femei in tramvai. a fost parasit de nevasta, are si mai multe probleme. concluzia ar fi ca omenirea necesita oarecum un refresh in etica si deontologie, pe principiul roata se invirte, polii se inverseaza. astfel incit sa nu fim nevoiti sa mai auzim bazaconii despre legaturi ombilicale si martirizari maternale, ca daca si pe asta ar mai face’o barbatii (adica sa nasca) sincer nu mai vad rolul femeii in univers. fireste, nu pomenim cazurile de abuzuri, care evident sint importante, dar nu atit incit sa conditioneze stabilitatea emotionala a cuiva. adica, percep mai degraba ca pe o forma de inadaptabilitate, conditia acelor femei de a nu putea fi altceva decit mame. deci au o problema.
neputinta e sinonima cu prostia. d’aia rid aia barosanii la qermeze din tot brihanul de pleava marunta si inepta. doar d’aia ne meritam soarta. caci niciodata in scurta istorie a omenirii, pacea si bunavoirea n’au domnit impreuna pe pamint. cu desteptaciunea cu atit mai putin.

Reclame

Despre dragosh
nonsense! married without children.

One Response to genul programului: drama..

  1. mai bine stai tu pe scaun,ca pana te „:contempla” omu’.femeia sau cine-o mai fi ,de sus pana jos,i se lungeste gatul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: